WORKSHOP FOOD with a digital focus

WORKSHOP FOOD with a digital focus

DATUM: zondag 11 juni
TIJD: 11.00 – 16.00
PLAATS: Atelier OOSTERBOSCH
Vinkenstraat 154 • Amsterdam
PRIJS: € 75, — inclusief materiaal, lunch, koffie, thee ed en BTW

Citroentje voor Smult’s lente editie door Valesca

Een perfect citroentje schilderen was voor de meesters van de stillevens een proeve van bekwaamheid. Om een smaakvol recept te illustreren hoef je niet meer een super realistisch beeld te maken van een kruimelig brood of fluweelzachte soep. Je kan alle ingrediënten naar eigen smaak neerzetten en kleuren.

Deze zondag kijken we naar veel verschillende inspirerende illustraties waar eten een hoofdrol speelt. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een geillustreerd recept.


Taartje voor Smult’s lente issue – zoet kookschrift

Voor de lunch werk je voornamelijk analoog daarna kun je de geselecteerde werken scannen en begeleiden we je in het digitaal maken van je beeld. Je krijgt uitleg over het scannen, schoonmaken van je scan, werken in lagen en kleur, tot het drukklaar maken van je bestand.

Vliegende ketel door Claudi Kessels

Deze zondag willen we met max. 10 deelnemers aan de slag en vragen we je om je eigen laptop (met photoshop) mee te nemen.

Aan het einde van de dag heb je een bestand dat je naar een (online) drukker kunt sturen, nieuwe technieken, veel gemaakt, uitgeprobeerd en veel nieuwe ideeën.

Anita van Oosterbosch zorgt voor koffie, thee, hapjes en een fantastische en gezonde lunch.
[left][/left]
Interesse? mail naar post@claudikessels.nl of
illustrationstudio@valescavanwaveren.com.

Post a Comment

Scroll Up