WATERCOLOUR DECO WORKSHOP II

WATERCOLOUR DECO WORKSHOP II

DATUM: zondag 14 mei
TIJD: 11.00 – 16.00
PLAATS: Atelier OOSTERBOSCH
Vinkenstraat 154 • Amsterdam
PRIJS: € 75, — inclusief materiaal, lunch, koffie, thee ed en BTW

De afgelopen Watercolour Deco Workshop was een groot succes. Er werden prachtige dingen gemaakt en we hadden een hele gezellige en inspirerende dag. Dat merkten we ook aan de reacties achteraf op Facebook en Instagram. We hadden maar 12 plaatsen ter beschikking en konden niet aan iedereen een plekje bieden, vandaar dat we deze workshop ook opnieuw beloofde te geven. 14 mei is het zover: een nieuwe editie van deze workshop.

Sfeerimpressie van de workshop bij het mooie atelier van Anita Oosterbosch. In the back you see a backsplash wallpaper design I made for Behangfabriek and fabric design for Motiflow.

Aquarel is een trend die je terug ziet in home decor
ontwerp, styling en mode. In deze workshop gaan we de veelzijdigheid en toepasbaarheid
van aquarel onderzoeken.

We gaan met diverse materialen experimenteren met abstracte composities die
gebruikt kunnen worden als behang, prent voor aan de muur, of als design voor een
dekbedovertrek. Ook gaan we iets figuratiever aan het werk met het schilderen van
veren en en vogeltje, leuk voor een mooie kaartenserie of als opdruk voor een bijvoorbeeld
een tasje of kussen.

Naast het handmatige werken is er een basisinstructie hoe je je werk kunt
digitaliseren, zodat je het kunt gebruiken op producten.


De resultaten van het de afgelopen watercolour workshop waren verbluffend, zoals deze supergeconcentreerde van Ingeborg Illustrations.

DUO DEAL (tip!)
Als je juist wat meer focus wilt leggen op het digitaal bewerken van je beelden, dan hebben we een speciale aanbieding. Op zondag 11 juni geven Claudi Kessels en ik een workshop FOOD with a digital focus. Waarin we je kunnen begeleiden je handmatige werk naar een hoger niveau te brengen. Voorwaarde is dat je een eigen laptop met daarop Photoshop geïnstalleerd meeneemt. Beide workshops samen bieden wij voor 140 euro. De twee losse workshops zijn ieder 75 euro.

De workshop ‘FOOD with a digital focus’ zal natuurlijk inhoudelijk over het illustreren van eten gaan. Hierbij is het gebruik van de computer juist zo fijn: het biedt een heel mooie manier om ingrediënten, tekst en een gerecht samen af te beelden op een smakelijke manier.

Om je aan te melden of meer informatie aan te vragen over deze workshops mail je Claudi claudikessels@gmail.com of mij mail@valescavanwaveren.com.

Post a Comment

Scroll Up